Beginners 2dehands Golf set en trolley te koop

Ik wil mijn oude golfset, tas en trolley verkopen. Het is een rechtshandig dames (staal) fullset: ijzers 3-9, PW, houten 1-3 en putter plus rode tas en trolley. Veel gebruikt (met plezier :-)) maar prima voor een beginner. Ik vraag er 45 euro voor. Bel of email me gerust (ik kan ook een photo opsturen): 0627245589 rachel.vandenhooven@planet.nl

6 Replies to “Beginners 2dehands Golf set en trolley te koop”

  1. Hoi Mary-Ann,

   Nee, nee, nee, nee – het is mijn oude set – no way ga ik mijn huidige set verkopen! Krijg er kippenvel at the thought of it 😉 Heel leuk van je te horen – het gaat goed met de twins dank je, het gaat best snel allemaal. Ze praten een beetje inmiddels in beide talen dat heel grappig kan klinken soms. Hoe is het met Britt en Caspar? Britt zal al lang op school zitten toch? Ik hoop dat ik af en toe 9 holes kan spelen deze zomer dus hoop ik je binnenkort weer te zien. Groetjes, Rachel

 1. Hoi Rachel,
  Zou zonde zijn als je met golfen ging stoppen, want zodra de kids het huis uit zijn….
  Leuk te horen dat alles goed gaat en we kijken er naar uit om je weer eens op de baan te zien!

 2. Hi Rachel,
  Yes, I got a shock too when I saw your clubs on the e-market. Glad to hear all’s well with the bilinguals and I’ll try and remeber to give you a buzz soon… (Promises, promises)
  Harold

  1. Yes, don’t worry Harold…I’ll be back! Got itchy feet again to play after watching the Masters last weekend although I won’t be able to do much more than the odd 9 holes. Hope all is ok with you!
   Rachel

Geef een reactie