Een blauw vakje

Tjonge, ik zit net de score bij te werken en plotseling verschijnt er een blauw vakje bij de Eclectic. Schijnt het dat Faisel een eagle heeft geslagen op hole 13!!! Niets zeggen natuurlijk, en ik vroeg nog wel tijdens de prijsuitreiking of er iets met hem aan de hand was, hij keek zo sip.
Of zou hij een foutje gemaakt hebben bij het intikken van zijn resultaten?

5 Antwoorden op “Een blauw vakje”

  1. Guus, mijn 3e slag was links naast de green in de sloot. Droppen = 4, slag voorbij de pin =5, en toen een chip naast de vlag = 6, Putt =7. Als ik de volgende keer een eagle scoren, en dan krijg jij een drankje van me.

  2. Faisel, die 7 slagen heb je ingevuld bij hole 12. Waarschijnlijk heb je daarvoor ergens een score vergeten in te vullen waardoor al jouw scores een hole opgeschoven zijn. Op prowaregolf kun jij je ingevulde scorelijst bekijken. Misschien kun je dat gebruiken om een nieuwe scorekaart op te sturen.

Geef een antwoord