golfballetjes

Ik weet dat de US goflballetjes populair zijn, maar dat Erik van rood gaat spelen om zodoende meer kans te maken om een balletje te winnen had ik niet verwacht. Jammer genoeg voor hem ging de longest drive naar Kees omdat de bal van Erik niet op de fareway belandde, maar met de neary op hole zes had hij wel succes met zijn taktiek.

Hopelijk doen er aanstaande zaterdag wat meer spelers mee, vier man is toch wat weinig. De echte diehards kunnen zaterdag zelfs twee wedstrijden spelen, eerst de zomercompetitie en daarna nog de nineholes, wie waagt zich daar aan?

3 Antwoorden op “golfballetjes”

  1. Bij wedstrijden heeft de commissie de mogelijkheid om te bepalen van welke tee moet worden afgeslagen.
    Ik stel voor om bij de zomerwedstrijd (ook i.v.m. de neary en de longest drive) voor de medaltees te kiezen. Een andere mogelijkheid is om de keuze aan de spelers over te laten, maar deelname aan de neary en longest drive alleen open te stellen aan spelers die vanaf de medaltees spelen.

  2. Ik ben het helemaal met Hans eens.
    Ik hoop niet dat mensen echt denken dat het een bewuste keuze van me was om van rood te spelen om op die manier balletjes te vergaren. Per ongeluk had ik rood geselecteerd. Kan het ook niemand aanraden, mijn balletjes kwamen in bossages en hindernissen terecht die ik nog nooit gezien had. Kon niet met mijn mede flightgenoten om de eer strijden en kreeg ook nog eens 7 slagen minder. Volgende keer gewoon weer van geel.

  3. Misschien een idee om een keer ( of eens in de 6 weken) vanaf een andere kleur teebox te spelen. Het is goed voor je course management en de baan speelt heel anders, dan je gewend bent. Meer uitdaging en meer variatie op dezelfde baan . En als je dat doet, dan wordt het soms hard werken om toch nog die 2 stebeltjes te verzilveren, op een hole die normaal gesproken geen problemen oplevert.( en andersom). Wellicht een idee voor de Wed Comm om “De Regenboog serie” in het leven te roepen???? Een idee om meer “kleur” aan te brengen in de zomerwedstrijden.
    Grtjs vanuit het frisse London.

Geef een reactie