Golftrip naar het aloude Val du Secret & Golf de Champagne

We gaan weer eens naar het vertrouwde USGolf-gebied, maar toch is het dit keer een hele nieuwe ervaring voor 2 USGolfers! Want gingen ze normaal gesproken met de auto en dan Pieter achterin krantlezend, dit keer gaan Boudewijn en Tom met de MOTOR!!!

Hopelijk is onze bagage nog steeds welkom bij onze mede-USGolfers en vertrekken B&T, donderdagochtend rond 10 uur op hun Suzuki en Triumph over de A2 snel naar Maastricht om aldaar de lokale wegen te nemen naar Spa-Franchorchamp, even stukje circuit nemen en dan meteen richting Luxemburg, dwars door de prachtige Ardennen. Zoals vroeger bij Martelange even sigaretten en alcohol inslaan….oh nee wij zijn de enige verstandige Golfers die niet roken of drinken, helemaal vergeten..afijn doel is om dan rond 6 uur s’avonds ergens boven Reims een hotelletje te zoeken en een goede nachtrust te genieten.

Dan in de ochtend na een croisant/cappucino ontbijtje fris op weg naar Val du Secret, aldaar uitgerust aankomen en meteen op de 1e dag qua scoren toeslaan!!

Wij hebben er ontzettend veel zin in ( denk dat ik in deze ook voor B mag spreken)

5 Antwoorden op “Golftrip naar het aloude Val du Secret & Golf de Champagne”

  1. B&T terug naar de tijden van easy rider!! Op de terugweg kunnen wij jullie spullen wel meenemen in de Volvo. Heen komen we pas vrijdagavond aan en missen dus alle fabels van La Fontaine op Val de Secret!

Geef een reactie