Het bestuur wenst je een heel mooi en fijn 2016 toe!

Samen met het bestuur kijk ik terug op een mooi golfjaar voor US Golf. Leuke goed bezochte wedstrijden en in het voorjaar hadden we een heel geslaagde golfreis naar ons vertrouwde golfgebied in de Champagne. Val de secret en Golf de Champagne waren weer optimaal voor ons geprepareerd en het weerzien was top, het blijven fijne banen. Ook het onderkomen bij Kees oa was geweldig en het eten heerlijk. Voor herhaling vatbaar volgens velen.

Kerstgolf was ook weer top en de weersomstandigheden waren bizar uitstekend. Hoge opkomst en fijne sfeer deden de rest. Het kersteten was ook een succes.

Dan de discussie over de starttijden. Mooi om te zien hoe snel we in staat waren een grote groep te mobiliseren om ons standpunt bepalen. Vanwaaruit we het overleg met Arvid goed konden inzetten en hebben we een uitkomst waar we tevreden over kunnen zijn. Komende weken moeten we ons nog even buigen over de concrete invulling, maar dat komt goed.

Bovenstaande maakt dat we als bestuur alle vertrouwen hebben dat ook 2016 voor US Golf weer een lekker golfjaar wordt. Wij gaan er weer tegenaan om samen met jullie weer van het het spelletje te kunnen genieten.

Heel veel geluk voor het komend jaar voor jullie allen.

Namens het bestuur,

Uw Forezitter!

Champagne-feest-e1408801256356

2 Antwoorden op “Het bestuur wenst je een heel mooi en fijn 2016 toe!”

Geef een reactie