Kampioenschap beslist; Zoons scoren

Blakend van zelfvertrouwen en aangemoedigd door een schare supporters vertrok Reesja voor haar epische finale tegen manlief Faisel. Tot de gevangenishole liet ze hem slechts een voorsprong van een hole maar – vermoeidheid?, de bomen? wie zal het zeggen? – op 15 moest ze nog een hole afstaan en op de 16e was het met haar gedaan. Faisel heeft zich weer een ware matchplaykampioen getoond en Reesja zal tot 2012 moeten wachten. Pieter F (dagvers terug uit Bhutan) begeleidde het tweetal vanaf de ledenvergadering tot aan de inhuldiging op het terras van de Houten Vier (Leidseplein helaas bezet).

In de volle zomercompetitieflights scoorden de Zoons (Zoonen?/Zonen?) goed. Met 41 SP won Erik nipt van Andr├ę (40). Ook verdeelden zij de Nearies onderling. Maar de Longest drives gingen toch nog naar de Dikmoets. Bevrijd door zijn overwinning sloeg Faisel op de laatste hole een machtige 250 meters recht door het midden, waar zelfs Gertjan met zijn enige driverslag van de dag enkele meters tekort kwam, terwijl Reesja toch nog een troostprijs incasseerde.

De geforceerde rust heeft Tjerk geen windeieren gelegd. Met een sterke ronde sloeg deze subtopper 37 punten en is bezig zijn opmars naar de top voort te zetten. Het andere echtpaar van de dag, Hans en Amanda, is zoals vele anderen nog zoekende naar de vorm. Gebukt onder de druk van zijn nieuwe bestuurlijke positie presteerde Guus onder zijn recente niveau en moest in afwezigheid van Diantha ook nog de prijsuitreiking verrichten. Terwijl de gele peters, biertjes, spa roods en koffies over de tafel vlogen, ging het hem goed af.

Geef een reactie