Keuze voor lustrumbanen lijkt gemaakt

Na aandachtige studie lijkt de keuze gemaakt. De banen die de commissie gekozen heeft zijn: vrijdag Drentsche golfclub Zijerveen, zaterdag gc gut Duneburg, klein uitstapje naar Duitsland dus, en zondag Hooge Graven. Maar als mensen een afkeur hebben voor een dezer banen, hoort de commissie dit graag.

Verder is er nog tot maandag om je officieel op te geven, dus draal niet langer, en geef je op.

 

5 Antwoorden op “Keuze voor lustrumbanen lijkt gemaakt”

  1. Lijkt me allemaal prima: hopelijk starten we niet te vroeg op vrijdag, want het is minstens twee uur rijden naar de Drentsche GCC. Anders denk ik dat de we ook donderdagnacht in de buurt zullen moeten verblijven!

  2. Amanda is niet beschikbaar dit lustrumweekend. Ze heeft een familiebijeenkomst in Madrid. Maar ik ben het gehele weekend, vanaf donderdag, beschikbaar en doe graag mee. Dus als er nog plaats is.. dan schrijf ik me hierbij in. Als Andr├ę laat weten of dit mogelijk is, dan hoor ik het graag.

Geef een reactie