negen holes competitie

Ik weet niet of er afgelopen zaterdag gespeeld is maar de deelname aan de negen holes competitie is zo gering dat het mij beter lijkt om daamee te stoppen. Ik vind het niet zo leuk dat ik elke week aan de Hoge Dijk moet doorgeven dat de wedstrijd wegens gebrek aan belangstelling niet doorgaat en heb dan ook aan mijn medebestuursleden doorgegeven dat ik na dit seizoen stop als wedstrijdsecretaris. Verder zijn de zaterdagwedstrijden op zo’n tijdstip gepland dat er volgens mij altijd wel starttijden te boeken zijn via ikgagolfen. Mochten er toch nog leden zijn die op dat tijdstipsamen willen golfen, kunnen zij natuurlijk via dat kanaal een afslagtijd regelen.

Eén antwoord op “ negen holes competitie ”

  1. Jammer dat je ermee gaat stoppen, Guus. Ook jammer dat er zo weinig mensen op de zaterdag op komen dagen. Wat ons betreft is dat aan een samenloop van omstandigheden te wijten: ziekte, vakantie, Engeland-bezoek, want anders doen wij er graag aan mee.

Geef een reactie