Nog 3 mensen nodig voor Battle tegen Dirkshorn op 19 maart

19 maart is het zover: de battle thuis tegen Dirkshorn. Zij hebben al 12 mensen paraat, wij tot nu toe 9. Ik wil er ook 12. Ik heb wel al min of meer toezegging van 2: Tjerk en Nicole. Dus eigenlijk zoek ik nog 1 vrijwilliger, anders moet ik iemand aanwijzen en dat wil ik liever niet natuurlijk. Maar wat moet, dat moet! Vanaf vandaag US golf first, that’s a fact, period! Dus schrijf je in.

Programma is als volgt:

Battle tegen Dirkshorn

Ontvangst met koffie
9 holes foursome
Lunch
18 holes individuele matchplay
Borrel
Inschrijvingen tot zover
Andre Zoon (1)
Boudewijn Beijen (1)
Erik Zoon (1)
Guus Koning (1)
Harold Alexander (1)
Kees Kanters (1)
Pieter F. Lammers (1)
Pieter J. Lammers (1)
Tom Verdouw (1)

3 Antwoorden op “Nog 3 mensen nodig voor Battle tegen Dirkshorn op 19 maart”

Geef een reactie