Sponsorloop Dam tot Dam 2014

21 september aanstaande vind de 30e editie plaats van de Dam tot Dam loop. Hoewel ik traditioneel meer een voorstander ben om dit stuk met de auto af te leggen leek het mij toch een mooie uitdaging om deze in elk geval voor een keer hardlopend te doen.

Uiteraard mijzelf een beetje kennende heb ik een stok achter de deur nodig en in dit geval is dat de commitment die ik ben aangegaan om voor een goed doel te gaan lopen namelijk Right to Play (via url www.righttoplay.nl kan je meer informatie krijgen over dit doel). Hoewel het natuurlijk geweldig zou zijn als jullie langs het parcours staan met een spandoek zou het nog mooier zijn als jullie ook (of liever alleen :-)) een financiële bijdrage zouden willen leveren welke uiteraard 100% ten gunste van Right To Play zal komen. Als deelnemer moet ik minstens € 161 aan sponsorgelden ophalen (inschrijfgeld voor de loop betaal ik uiteraard zelf) maar het zou natuurlijk mooi zijn als wij een veelvoud hiervan kunnen opbrengen met zijn allen!!
Mochten jullie geïnteresseerd zijn en bereid zijn om een financiële bijdrage te leveren laat mij dit dan s.v.p. zo snel mogelijk weten door te reageren op dit bericht of mij een email te sturen en daarbij te vermelden voor welk bedrag jij je wilt doneren….namens de kinderen en mijzelf op voorhand alvast bedankt!!

2 Antwoorden op “Sponsorloop Dam tot Dam 2014”

Geef een reactie