Toernooiwinst naar Harold

Dankzij een kleine aanpassing aan de grip is Harold overtuigend kampioen van de najaarsreis geworden. Op vrijdag moest hij op de bosrijke baan van Haviksoord nog even wennen aan zijn nieuwe (zwakkere) grip, maar op zaterdag en zondag gingen alle ballen kaarsrecht richting de holes (33 en 36 stableford punten).
Opmerkelijk van de longest drive van Reesja op de laatste dag. Omdat ik op vrijdag twee bordjes voor de nearies en longest drive had vergeten moest zij meedoen met de heren. Zwaar onder druk lukte het haar als enige om de fairway te bereiken! Faisel, deed van zich spreken door de laatste twee holes met een birdie af te sluiten, ga je toch met een goed gevoel naar huis.
Over mijn eigen spel kan ik beter niets zeggen, mijn meest in het oog springende daad was het antwoord op de vraag van Tom naar de meisje met die pukkel naast haar neus (Lindsey the Paul).
Nu de naam gevallen is, Tom namens alle deelnemers hartstikke bedankt voor het organiseren van het toernooi (het waren stuk voor stuk geweldige banen)

Geef een reactie