Volgend jaar tripje naar St. Andrews?

Gisteren stelde Bart voor om volgend jaar met US Golf een naar St. Andrews t gaan. Ik dacht eerlijk gezegd dat je daar Ć¼berhaupt niet op komt als gewone golfsterveling, maar het zou een kwestie van op tijd reserveren zijn. Ik heb net ook een balletje opgeworpen op de Facebooksite van US Golf. Lijkt me nl. een superklusje voor Harold om te organiseren als native speaker. Overigens, is het volgend jaar niet ons tweede lustrum? Misschien in het kader daarvan? Of loop ik al weer hopeloos achter?

2 Antwoorden op “Volgend jaar tripje naar St. Andrews?”

  1. Leuk idee van Bart, en als iemand anders de reis wil organiseren, dan stel ik mijn native speaker-deskundigheid graag ter beschikking, maar ik? Organiseren? “No way, Jose!”

  2. Andre en ik hebben de organisatie van de jubileumreis op ons genomen en plan was al om schotland uit te kiezen. Of het zo verstandig is om hiervoor st. Andrews aan te doen en dan vooral the Old Course dat vraag ik me af. Moeilijk reserveren, erg duur, handicapeisen.
    2 jaar geleden waren we neergestreken tegenover st.Andrews en ik moet zeggen, mooie linkscourses en betaalbare greenfee’s en gezellig hotel.
    Maar we zullen de regio stAndrews zeker gaan bekijken en wie weet waar we uiteindelijk uitkomen.

Geef een reactie