Voorjaarsreis

Bij de inventarisatie van de voorjaarsreis werden nogal wat vraagtekens ingevuld. Eerlijk gezegd hoopte ik dat spelers dan wat later zouden aangeven of ze nu wel of niet op die datum meekonden. Omdat ik verder niets meer gehoord heb hak ik de knoop maar door en probeer het een en ander te regelen voor het weekend van 25-27 mei.
Voor die datum hebben zich 15 personen ingeschreven en het appartementencomplex van vorig jaar is misschien een beetje te groot (dat is voor 25 man met 12 kamers). Van de andere kant, als wat allemaal wat meer betalen hebben we lekker de ruimte en wie weet kunnen we nog wat meer mensen charteren (we hebben dan nog twee kamers over). Het complex van vorig jaar is nog vrij maar ze doen niet aan reserveren, we moeten dus op korte termijn  beslissen (bestuur?)

Onderstaande personen hebben opgegeven dat weekend te kennen en ik ga er vanuit dat ze dan ook mee gaan. Zo niet laat het dan even weten.

Nicole en Tom
Coen en Annemieke
Kees en Nicolette
Berend en Carla
Boudewijn
Henk
Tom en Yvette
Dirk Jan
Guus
Diantha

2 Antwoorden op “Voorjaarsreis”

  1. Voor de goede orde. Vorig jaar betaalde de club in het kader van het 15-jarig bestaan 15 procent van de kosten en waren alle kamers bezet. Zoals het er nu voorstaat houden we nog twee kamers over. Dat betekent dat de verblijfskosten wel een stuk duurder uitvallen. Voor alleenstaanden wordt het €180 en voor stellen dan €270 . Gaat iedereen hiermee akkoord? En is het ok als we eventueel aanvullen met mensen van buiten de club (drukt de prijs).

    Gaarne reacties!

Geef een antwoord