voorjaarsreis inventarisatie

Van 13 tot 16 mei is de voorjaarsreis naar de Champagne. Voor sommige is al iets geregeld maar ik wil nog weten wie er nog mee wil gaan.

Tot op heden hebben zich gemeld: Tom A en Yvette, Harold en Keetje, Coen en Annemiek, Kees en Nicolette, Tom V, Andre. Guus, geef je met je mail aan dat je ook mee gaat? En komt Boudewijn vanuit Munchen?

En andere kandidaten kunnen zich nu nog aanmelden.

12 Antwoorden op “voorjaarsreis inventarisatie”

 1. Ik zelf speel ook vanaf vrijdag, wellicht kunnen andré en ik samen rijden in 1 auto.
  Ik zal voor vrijdag Val du secret gaan boeken, zaterdag Golf de Campagne en dan zondag op de weg terug Golf de l’Ailette. Die laatste is op weg terug naar nederland. Degene die reeds woensdag gaan rijden en donderdag al aanwezig zijn kunnen denk ik probleemloos een rondje lopen op Val du Secret.

 2. Kees, Harold & Keetje + Yvette en ik zijn zeker op woensdagavond in de Champagnestreek. Misschien ook Coen & Annemiek (woensdag of donderdag).
  Kees heeft een huisje gereserveerd met een grote tuin. Daar zit in elk geval ook Nicolette en Izzy (labrador). Huisje op 12 min. rijden van Val de Secret. Wij zessen zitten in B&B Champagne op 25 minuten rijden van Val de Secret en 19 minuten naar Golf du Champagne. Ik heb de eigenaar van onze B&B gevraagd naar suggesties voor anderen (hij zit vol) en hij raadt Le Champillon in Gland aan; zie http://www.chambresdhotes.org/english/Detailed/112804.html.
  55 euro per nacht. Op 12 minuten van Val Secret en 27 minuten van Golf du Champagne.

 3. Voor Champagne liefhebbers:
  Hier koop je uitstekende champagne voor een uiterst vriendelijk prijs. Zelfs George Clooney koopt bij hem.
  Het adres is: Champagne Alain NAVARRE
  14 rue de la Marne – Pressoir “Le Florentin” –
  02850 PASSY SUR MARNE

 4. Ik kom sowieso alleen, Nicole heeft dat weekend de kinderen.
  Maar slaap wel graag alleen op de kamer ( snurk issues )
  Als het mooi weer wordt gaan Erik en ik hoogstwaarschijnlijk op de motor en dan zoeken we dus nog een vrachtwagen voor onze clubs.
  Ik ga volgende week de banen aanschrijven en hou rekening met ± 15 deelnemers.

Geef een reactie