Waar gebeurd!

Vrijdag jl stopte er een grote taxi voor de deur van uw ex voorzitter aan de Haringvlietstraat in Amsterdam. Er stapte een forse man uit (naar later bleek een Amerikaanse toerist), even later gevolgd door een prachtige gevulde golftas met clubs.

Toen de taxi wegreed stond hij een beetje verweesd te kijken, haalde zijn iPad uit zijn tas en liep vervolgens naar de bel bij onze voordeur. Niemand deed open, want we zijn overdag aan het werk….

Een buurman stond toevallig buiten en werd door de kloeke Amerikaan aangesproken die vroeg waar de golfbaan US Golf was? Mijn buurman wist van niets, maar kon zich herinneren dat Mary-Ann en ikzelf in een grijs verleden regelmatig met golftassen liepen te slepen. Toen dit aan de Amerikaan was uitgelegd, wilde hij eigenlijk niet geloven dat er geen golfbaan om de hoek was… het stond toch op Google maps?? (nu moeten jullie weten dat onze huidige forezitter er nog niet aan toe is gekomen om mijn adres uit te schrijven bij de KvK als vestigingsplaats van US Golf.).

Uiteindelijk heeft mijn buurman een taxi gebeld en de man laten vervoeren naar de Hoge Dijk….

echt waar…..

 

 

2 Antwoorden op “Waar gebeurd!”

Geef een reactie