Wat gaan we doen?

Beste mensen,

aangezien 1 december, de opzegdatum van Olympus, en wellicht ook US golf, rap nadert, is het wellicht handig om te beslissen/bekend te maken wat er met de weekendactiviteiten gaat gebeuren. Mochten die op een andere baan gespeeld gaan worden, dan is het bijvoorbeeld voor mij niet aantrekkelijk om nog lid te blijven van Olympus. Aangezien ik door de week bijna altijd gedoemd ben om op de Abcoudebaan te spelen (terwijl de grote baan vaak wel leeg is!), loont het dan beter om een rittenkaart te nemen, en vaker op Spandersbosch te spelen.

Ik hoop dus dat er binnen twee weken een mededeling komt over de plannen wat betreft het komend jaar.

Groetjes,

Diantha

2 Antwoorden op “Wat gaan we doen?”

  1. Op persoonlijke titel 🙂 Uiterlijk begin volgende week volgt een gesprek met Arvid. Het is niet de verwachting, dat we volgend jaar op een andere (home) baan spelen; dat gaat op zijn vroegst, denk ik pas in 2017 gebeuren, als dit ooit geschiedt.

  2. Volgens mij wordt het heel moeilijk om starttijden te krijgen op de zondag. Als ik nu bij ikgagolfen naar 6 december kijk zijn er nog maar twee flights voor 18 holes beschikbaar (om 8.20 uur en om 12.40 uur). Als je alleen lid van Olympus bent geworden om op zondag met US Golf mee te kunnen spelen, dan vraag ik mij af of het lidmaatschap nog wel rendabel is.

    Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd maar dat komt omdat ik lid geworden ben van de golfbaan Spierdijk. Volgend jaar zal ik af en toe een keertje meedoen, maar richt mij vooral op de golfweekendjes.

Geef een reactie