Wat te doen?

Zoals jullie weten boek ik 28 dagen voor aanvang van de wedstrijd tijden voor USGolf. De keus die we daarbij hebben wordt gaande weg het seizoen steeds slechter. Zo kwam ik er nu achter dat leden van Olympus alleen nog tijden in het weekend kunnen boeken voor 9.30 en na 15.00. De rest van de tijden is gereserveerd voor greenfee spelers (want er verschijnen wel mooie startijden als ik greenfee invul). Dit probleem doet zich voor op zowel zaterdag als zondag waarmee uitwijken naar de zaterdag ook al geen optie is. Vraag is even of er wel animo is om rond deze tijd te spelen. Ik hoor het graag. Tot die tijd blijf ik stug door boeken.

3 Antwoorden op “Wat te doen?”

  1. De komende weken nog niet 9:30 op zaterdag (ivm hockey), daarna – als het moet! Maar het wordt steeds vervelender, ook omdat mijn mogelijkheden door de week te spelen steeds verdampen. Misschien greenfee speler worden? Niet graag, maar als het ons nog moeilijker wordt gemaakt, valt het te overwegen.

Geef een reactie