We mogen weer!

Ha lieve 1,5 meter leden. De banen gaan maandag weer open, joechee. We hebben allen lang gewacht en sommigen hier en daar een beetje geoefend maar het echte werk gaat nu weer beginnen. Leden van Olympus hebben een mail gekregen met uitleg over hoe het nu voorlopig gaat. Voor de wedstrijdcommissie is het nu zoeken hoe we weer wat kunnen organiseren. Maar dat is lastig, we kunnen niet als USgolf reserveren, dus voorlopig zal het even improviseren zijn. Ik denk voorlopig zelf starttijden boeken en misschien dat we tijden kunnen afspreken en dan zelf rond die tijd boeken. Nazitten mag niet, horeca is nu nog dicht en de vraag is wanneer dat weer kan. Het zal de komende tijd ook wel druk zijn op de baan, ook gezien het mooie weer, dus veel open tijden bij elkaar zullen er niet zijn. Zodra we meer weten over organiseren horen jullie het.

Groet Andre

Mail Olympus:

Beste leden,

We hebben er allemaal lang op gewacht en nu is het zover. We mogen onze golfsport weer gaan beoefenen. Het zal nog even op een aangepaste manier zijn, maar we kunnen spelen. Hoe dat precies kan, kunt u hieronder precies lezen. Samen met Golfcentrum De Hoge Dijk en de Golfacademy hebben we regels samengesteld.

Wedstrijden zullen we nog niet gaan spelen. We gaan eerst gewoon vrij spelen; zoveel als we kunnen.

Er kunnen ook nog geen tijden voor groepen geblokt worden. Wel zullen we in juni twee dagen voor de club gaan blokken. Dagen waarop we iets gaan organiseren als vereniging. Een moment om elkaar, weliswaar op afstand, weer echt te ontmoeten. Om samen te praten over de afgelopen maanden. Maar ook om weer te praten over de alledaagse dingen, het gespeelde spel en die prachtige slagen die je geslagen hebt. Kortom, doen wat we zo leuk vinden.

De komende weken zullen we samen met de wedstrijdcommissie gebruiken om een nieuw, aangepast wedstrijdprogramma te maken dat we vanaf 1 juli willen gaan starten. Het is de bedoeling dat dat eind mei klaar is en op de site staat. Dan is het ook weer mogelijk om op die wedstrijden in te schrijven. Hoe we de wedstrijden gaan organiseren moeten we natuurlijk nog uitdokteren. In ieder geval zullen we rekening moeten houden met de bepalingen & protocollen die op dat moment gelden

Dat laatste is ook iets wat erg belangrijk zal zijn de komende maanden. We zullen ons absoluut moeten houden aan de regels die gelden. Het is voorwaardelijk om te kunnen spelen.

Met dat in gedachten wens ik u weer heel veel plezier op onze mooie baan. Lees onderstaand protocol aandachtig en maak er het beste van.

Geniet van het spel en let een beetje op elkaar.

Berend Plant, voorzitter Olympus

4 Antwoorden op “We mogen weer!”

Geef een reactie