Winterkampioenschap

Slechts vijf man waren vandaag op de golfbaan van Wilnis aanwezig voor de laatste wedstrijd van de wintercompetitie. Erik hoopte met een overwinning stiekem nog Tom Verdouw van de troon te stoten, maar Tom had waarschijnlijk al gezien dat hij niet meer te achterhalen was en kon zodoende rustig een oefenrondje op de Hoge Dijk lopen.
Eigenlijk had ik dat achteraf ook liever gedaan. Onze eerste flight met Coen, Annemieke en Kees was net vertrokken en Erik en ik stonden rustig op onze beurt te wachten toen we gezelschap kregen van een drietal heren die aan de tweede omloop van hun 18 holes wilde beginnen. De heren hadden recht om voor te gaan en dat gaven wij ze natuurlijk. Ik weet niet of ze een goede eerste negen gelopen hadden, maar ik heb ze alleen maar horen foeteren op onze eerste flight. Vooral Kees moest het ontgelden, die proleet liep in zijn spijkerbroek en bovendien zelfs met zijn jas open!  Eigenlijk moet jij je er natuurlijk niets van aantrekken, maar lekker speel ik dan al niet meer.

Maar natuurlijk hulde aan de winterkampioen van 2013: Tom Verdouw.

Eén antwoord op “ Winterkampioenschap ”

  1. Ik had ‘helaas’ een serieuze matchplay wedstrijd tegen Jan van Mourik, die het nodig vond om net tegen mij erg goed te golfen. Ik ging ten onder met 4-3.
    Anders was ik zeker aanwezig geweest op Wilnis om mijn voorsprong met hand en tand te verdedigen.
    Eindelijk heb ik dus een kampioenschap te pakken bij de US Golf.!!!

Geef een reactie