Kersteten update

Nog ff ter info. THT is de oude kantine van de medewerkers van Shell.
We zijn (voorlopig) met 14, want ook Jelmar Ahlers, die bij de oprichting van US Golf aanwezig was en enkele jaren lid was, is ook van de partij. Op advies van masterchief Tom Verdouw hebben we toch het menu aangepast en gaan we naar een iets minder groot menu, waardoor we onder de 30 euro blijven. Naast de flamkuchen komt er:
1. Indische kleefrijst met gestoomde groenten, tempé & tahoe
2. In kruidenzout & jonge jenever gemarineerde zalm met dille-crème
3. Grove boerenpaté van kalfswang, kippenlever, pistache & grotchampignons geserveerd met brioche & een relish van Granny Smith
4. Maryland crabcake met harissasalsa
5. Lamsgehakt met groene curry & raita
6. Bloemkool in tempura met hoi-sin saus & wakame

Spijtoptanten kunnen zich altijd te elfder uren melden 🙂

Geef een reactie