Golfweekend Zuid-Limburg

Nog een maandje en dan is het zover, de lustrumreis naar het Limburgse. Zoals al eerder geschreven hebben we een voormalig hotel afgehuurd in Slenaken, vlak aan de Belgische grens. Het pand bevat twaalf slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed. Alle andere slaapkamers bevatten twee of meer eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens, maar we moeten wel zelf het bed- en badlinnengoed meenemen en dus van te voren even afspreken wie een tweepersoonsbed wil gebruiken.
Verder kunnen we de begane grond van het huis gebruiken vanaf 13.00 uur. De eerste wedstrijd slaan we om 13.30 uur af dus kunnen we het beste rechtstreeks naar de baan gaan. Misschien dat iemand die niet golft daarna de sleutel kan ophalen.
Het zou ook heel prettig zijn als een paar van de niet-golfers alvast boodschappen kunnen doen? Wie o wie?

Hierbij nog een keer de deelnemerslijst. Er staat een kamernummer bij, maar de verdeling kan natuurlijk altijd nog anders.
kamer 1: Tom en Yvette
kamer 2: Kees en Nicolette
kamer 3: Berend en Carla
kamer 4: Coen en Annemieke
kamer 5: Dirk Jan
kamer 6: Tom en Nicole
kamer 7: Boudewijn
kamer 8: Erik en Brechtje
kamer 9: Andre en Corrien
kamer 10: Diantha
kamer 11: Pieter F
kamer 12: Guus

Voor de goede orde, we hebben het pand van vrijdag 13.00 uur tot maandag 10.00 uur. Ook op zondag kan er dus nog overnacht worden (en eventueel op maandag golfen als men wilt).

De huur van het pand kost inclusief schoonmaak en toeristenbelasting zo’n €2250. De club neemt in het kader van het 15-jarig bestaan 15 procent van deze kosten voor haar rekening, resteert zo’n €1900. Ik zou willen voorstellen dat stellen 1,5 keer zoveel betalen dan de eenlingen en dan komen de kosten ongeveer uit op €125 per persoon en €190 per stel.

Zou een ieder willen aangeven op welke dagen ze blijven slapen en aan welke wedstrijden ze willen meedoen.
En moeten we nog wat regelen voor de niet-golfers (fietsen huren , wandeltocht uitzetten?)

Adres: De Gouden Horizon
Grensweg 7
Slenaken

Guus

9 Antwoorden op “Golfweekend Zuid-Limburg”

  1. Yvette en ik gaan vrijdag heen en maandag weer terug. Kortom wij blijven ook zondagnacht daar, want we vertrekken maandag naar Frankrijk. Wij golfen het liefst op vrijdag en zondag, zaterdag willen we fietsen.

  2. vrijdag heen en zondag terug! Hoe weten we of we een tweepersoonsbed hebben? anders gooi ik gewoon 2-persoonsdekbed in de auto. Best sneu voor Tom als het dan een stapelbed blijkt te zijn :-(. Zin in!!

     

Geef een reactie