Negen holes competitie gestart

Gisteren zijn we weer begonnen aan de negen holes zomercompetitie. De wedstrijd had gemakkelijk aan de wintercompetitie kunnen worden toegevoegd, het was kouder dan met het kerstgolf en vooral Yvette had daar veel moeite mee.
Keetje liet gelijk zien dat zij maar voor een ding naar de golfbaan komt, Harold van de overwinning af houden. Dat lukte gisteren in ieder geval prima, dagwinnaar (samen met mij) en ook nog de neary. De longest drive bij de dames ging naar Annemieke en de heren viel die niet.
Jammer genoeg konden niet alle prijzen worden uitgereikt omdat de zaterdag ploeg geen sleuteltje van de locker heeft. Ook de polo’s moeten dus nog even in de locker blijven liggen. Boudewijn of Pieter kunnen jullie niet even de sleutel dupliceren en aan een van ons geven?

Verder werd het nine and dine arrangement van de Hoge Dijk nog uitgeprobeerd. Harold en Keetje gingen traditioneel voor de pannenkoek XXL, Diantha voor de burger en de rest voor de zalm met risotto. Het arrangement slaat nog niet zo aan want we waren op twee na de enigen in het restaurant, maar dat kan de pret natuurlijk niet drukken.

Guus

Eén antwoord op “ Negen holes competitie gestart ”

  1. Guus, de sleutel is gedupliceerd. Het is een bijzondere sleutel, de sleutelsmid moest er om lachen. Ik zal hem zondag met ons meest betrouwbare lid die toevallig aan beide competities meedoet meegeven.

     

     

Geef een reactie