het was André weer!

Met zijn familieleden oefent forezitter André vaak in Schotland en op Nova Scotia (USA), waar zijn broer woont. Hij is als geen ander gewend te spelen met windvlagen van ongekende kracht. Nou die waren er wel zaterdag bij Kerstgolf. Qua temperatuur een van de warmste, maar helaas was de gevoelstemperatuur een stuk lager. Diverse golfers waren dan ook gekleed in (Croft) thermo shirts en een enkeling (nee ik noem geen namen) in een thermo broek.
André speelde in de laatste groep met hardhitters Tom V. en Faizel (ja dat schrijf je met een z en niet met een s).
Met 19 Stableford punten eindigde hij glansrijk als 1e. Faizel en Pieter F, die in de voorlaatste flight acteerde, werden 2e op 2 slagen van de winnaar.

De meest succesvolle US golfer van dit jaar was Roel, die maar liefst 4 jaarprijzen won. Hij kreeg daarvoor uit handen van de zuinige wedstrijdleider slechts 1 beker met daarin zijn 4 titel gegrafeerd in steno, want er was niet genoeg ruimte voor al zijn titels. Op instignatie van Pieter J. werd er dan ook 4x voor hem geapplaudiseerd.
Hier alvast een foto van een trotse Faizel, die ook een jaarprijs in de wacht sleepte. Op de achtergrond in het paars zie je de forezitter.
faizel

Geef een reactie