leary en tweary

Dankzij de wedstrijd tegen de Zweden wordt nu ook bij US Golf de Leary en de Tweary ingevoerd om het golfgebeuren een extra dimensie te geven. Afgelopen zaterdag werd dit voor het eerst toegepast. Op hole 2 van de Holendrecht baan werd gespeeld om de Leary.

Leary is eigenlijk een verlenging van de longest, maar dan moet je wel 2x op de fairway slaan.

Ik ben apetrots, dat ´t mij gelukt is om de eerste Leary uit de historie van US binnen te slepen. Daarna heb ik ook geen bal meer goed geslagen en eindigde kansloos als laatste.

De Tweary wordt gehouden op hole 4, is een verlengde van de neary. Dus wie ligt na 2 slagen het dichtst bij de hole. Dit was een easy project voor Diantha.

Het was zaterdag toch een gedeeld gebeuren, want de neary ging naar Kees v Oostveen en de longest naar Keetje.

De prijsuitreiking was een curieus gebeuren. Naast ons was een golfclub ellenlang bezig met de prijsuitreiking met langdurig applaus. Die maakten zo´n lawaai, dat Coen de prijzen bij ons niet kon omroepen. We kregen Coen niet zover, dat hij ook staande op de stoel de prijsuitreiking ging doen. Maar je begrijpt dat met veel lawaai en applaus, ook bij ons de prijzen werden uitgedeeld en vooral ook degene die in de achterhoede eindigden, kregen extra veel applaus:-)

2 Antwoorden op “leary en tweary”

Geef een reactie