Start 9 holes competitie

Zaterdag start de 9 holes competitie. In tegenstelling tot vorig jaar zijn de starttijden (gelukkig) vervroegd naar (gemiddeld) 15.00 uur dankzij onze ijverige wedstrijdcommissie. Dus iedereen kan op acceptabele tijd aan het feestelijke zaterdagavond maal beginnen šŸ™‚
Het is de bedoeling, dat om de 2 weken wordt gespeeld. Zaterdag starten we om 15 uur vanaf de Holendrechtbaan.
De weersverwachting voor komende zaterdagĀ is veelbelovend: zonnig 23 graden.
Aanmelden kan tot woensdagavond 24.00 uur op deze site.

EĆ©n antwoord op “ Start 9 holes competitie ”

  1. Aanmelden kan altijd tot drie dagen van te voren en voor de zaterdagcompetitie is dat dus uiterlijk dinsdagavond 23.59 uur

    Overigens hebben we op de zaterdag altijd maar twee flights gereserveerd. We zijn nu met z’n negenen maar gelukkig waren er nog twee plaatsen vrij om 15.20 uur. Als deze opkomst niet eenmalig is, kunnen weĀ  misschien ook op de zaterdag om drie flights vragen.

    Verder is het de volgende keer om 17.00 uur, misschien wat laat voor sommigen. Als we de wedstrijd verplaatsen naar de Abcoudebaan kunnen we waarschijnlijk wel weer om 15.00 uuur afslaan, is dat een optie?

    Oh ja, er is om 15.00 uur nog een plek vrij. Inschrijven via de site lukt niet meer, maar als je nog wilt meedoen, stuur mij dan even een mailtje.

Geef een reactie