Update golfreis

Ik heb begrepen dar jullie graag willen weten om welk hotel het gaat. Even gegoogled op restaurant Fundi en het blijkt om hotel de Korenbeurs te gaan (een Fletchter hotel), naar eigen zeggen sfeervol gelegen in het prachtige Made. Voor meer informatie zie: https://www.korenbeurs.nl/nl/

Het eerder genoemde golfarrangement bevatte twee golfdagen, maar ik zal daar drie van laten maken (donderdag, vrijdag en zaterdag). De prijs zal dan wat hoger worden dan in het eerste voorstel. Ik denk zo’n beetje €430 voor de spelers met een tweepersoonskamer en €540 voor spelers met een eenpersoonskamer.

Voor de golfbanen hebben we de keuze uit de Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan de Turfvaert, Loonsche Duynen, Golfpark Bergvliet en Golfpark de Haenen. Ik ken ze geen van allen en heb dan ook geen voorkeur, maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik voor eerste drie banen gaan (een golfpark klinkt toch wat minder).

Volgens mij heb ik bij kerstgolf toezeggingen gekregen van André, Erik, Henk, Gertjan, Diantha, Guus, Coen, Annemiek, Boudewijn, Tom en Yvette. De reactie van Reesja was niet helemaal duidelijk, maar de clubkampioen kan natuurlijk niet ontbreken. Wie weet zijn Bert en Harma, Pieter en Tom V. ook weer van de partij, dan hebben we toch weer een mooi stel bij elkaar.

P.S. Precies vijftig jaar nadat de Zweedse band ABBA met het nummer Waterloo won op het Eurovisiesongfestival van 1974 wordt het songfestival gehouden in Zweden. De datum zal jullie niet verrassen, dat is 12 mei. Is dat een reden om niet van donderdag t/m zaterdag te golfen, maar van vrijdag t/m zondag?

Guus

3 Antwoorden op “Update golfreis”

Geef een reactie