voorjaarsreis naar Kent (9-12 mei)

Hemelvaartsdag valt, zoals iedereen weet, 39 dagen na Pasen. Dit jaar erg vroeg, nl op donderdag 9 mei. We gaan dan op minimaal 2 verschillende banen in Kent (GB) spelen, daar waar mijn broer Eric marshall is. De banen liggen op max 1 1/2 uur rijden van Dover, dus weinig rijden in het Verenigd Koninkrijk. De meeste golfbanen bieden ook overnachting aan en Eric kan er best een aardig prijsje voor ons bedingen.
Grofweg zou het programma er zo uit kunnen zien:
do 9 mei namiddag golfbaan 1 Kent
vr 10 mei golfbaan 2 Kent
za 11 mei golfbaan 3 Kent
zo 12 mei vroeg weg en golfbaan in Frankrijk bij Duinkerken (9 holes?)
Dat laatste is misschien wat veel gevraagd, aangezien er ook nog een tijdsverschil van 1 uur moet worden overbrugd. De veerboot van Dover-Calais duurt er 1 1/2 uur over.

Wie wil mee? Graag aanmelden bij mij! Aanmelden verplicht niet tot deelname, dus als je twijfelt meld je dan ook (voorlopig) aan.

6 Antwoorden op “voorjaarsreis naar Kent (9-12 mei)”

  1. Wij gaan de heenreis waarschijnlijk met de nachtboot van Hoek van Holland naar Harwich. Die boot is heel relaxt en luxe, zodat we rustig woensdagavond kunnen vertrekken en dan is het 3 uur rijden in Engeland naar Kent. Terug via Dover-Calais. Boot tickets voor Dover-Calais bedragen circa 50 euro per auto incl 2 personen.

Geef een reactie