winners 2011

Ze kregen hun trofee in de vorm van een US Golf cap uitgereikt tijdens het jaarlijkse zelfkastijdingsfeest “kerstgolf”, waaraan 19 man deelnamen. Dat zelfkastijdingseffect viel in het water, want het was te mooi weer. Mary-Ann had zelfs haar zonnecreme factor 20 nodig tijdens de wedstrijd. Winnaar werd de onvolprezen hockey trainer/coach Pieter J.  met 5x par en 4x bogey. Totaal 21 Stableford punten. Hier een prentje van de winnaars van 2011, waarin tot ieders verrassing Tom V., lange tijd degene met de laagste club handicap, ontbreekt-) De laagste clubhandicap heeft nu Roel, wel aanwezig op de foto!

foto gemaakt door dagwinnaar Pieter.

5 Antwoorden op “winners 2011”

    1. Klopt Tom, dat hoorde ik tijdens het kersteten al; ik zal het aanpassen, maar de kern blijft overeind, want toch blijft het curieus dat jij, als clubicoon, in 2011, buiten alle prijzen viel. Behalve dan de zege tijdens de voorjaarstrip, die met met mij moest delen -)

  1. Ach lage handicappers hebben het altijd al moeilijk. Altijd maar weer die druk om te moeten presteren, je fans tevreden houden, je sponsors kietelen etc etc.
    Dan is een kunstmatige HCP eigenlijk een blok aan je been, dus een echte handicap!!!

Geef een reactie