wintercompetitie, kerstgolf, training in 2014 en voorjaarsreis

Er is weer een bestuursvergadering geweest en dan worden er altijd beslissingen genomen.
1. Wintercompetitie dit jaar staat o.l.v. Boudewijn. Hij neemt het stokje over van Guus voor wat betreft de wintercompetitie. De 1e wedstrijd is kerstgolf in Zandvoort op 21 december a.s.  Om de 3 weken zal een wedstrijd worden georganiseerd en baansuggesties zijn altijd welkom bij hem.

2. Kerstgolf is op zaterdag 21 december en daarvoor kan je je opgeven. De jaarlijkse prijzen worden dan uitgereikt en ’s avonds is er dan het kersteten bij restaurant Polder, en de afdronk is bij café de Oerknal. Alles dichtbij de USC met voldoende parkeer mogelijkheden.

3. Training is dit jaar anders dan voorafgaande jaren. We trainen in de maand mei elke zaterdag van 15-16 uur. Daarna is er meteen een 9 holes golfwedstrijd.

4. Voorjaarsreis gaat wederom naar Zuid Limburg. Gulpen. Wedstrijdbanen te over op max 30 minuten rijden afstand. Het is gepland op het paasweekend van 19/20/21/22 april a.s. Als je 1 dag niet wil golfen kan je altijd je racefiets meenemen, want dit is een uitdagend wielergebied:-) Ook culinair is het prima gesteld en de hotelprijzen zijn on Nederlands laag.

Eén antwoord op “ wintercompetitie, kerstgolf, training in 2014 en voorjaarsreis ”

Geef een reactie