Zinderend slot Diehard Competitie.

Niet dus. Want met een vriendelijk woord voor al zijn tegenstanders besloot Harold dat het na 9 holes wel genoeg was. Hij had al lang gezien dat Erik de 53 stableford punten niet ging halen laat staan dat Pieter met 72 punten van de baan zou komen. Daarom namens ons allen een driewerf hoera voor de KAMPIOEN!!!

Gedenkwaardig was verderde waterslag van Tjerk. Linkshandig sloeg hij met een ferme klap de bal, die net kopje onder lag, uit de hindernis. Tot ieders verbazing belanden niet een maar twee ballen keurig op de fairway. Voer voor de regelkenners….

Dagwinnaar werd Faisel met 36 punten. Dat kwam hem op een standje te staan van de flightvoor ons. Ongehoord om met slag twee op de 17e de bal een meter voor de green neer te leggen. Of  kwam het ongenoegen van onze laatste bal, die met een fraaie boog, op een haar na, de broekzakvan de verongelijkte klager miste. Wie zal het zeggen, de spelvreugde was er in ieder geval niet minder om.

3 Antwoorden op “Zinderend slot Diehard Competitie.”

  1. Hoewel Golf voor Harold hoog op de prioriteitenlijst staat, vraagt het leven soms om het innemen van een andere rol. Zondagmiddag moest hij de ideale schoonvaderrol op zich nemen en dat deed hij met verve (naar ik begreep).

Geef een reactie