zondag 11 oktober ALV 12.30 uur

Voorafgaand aan de 1e flight op zondag (14.10 uur) zal er een ledenvergadering worden gehouden. Eindelijk is dan de ALV, helaas zonder Boudewijn, die komt pas in december naar Amsterdam om daarna weer spoorslags een half jaartje naar Beieren te gaan.

Guus had aangeboden de honneurs tijdelijk van Boudewijn over te nemen, maar tot volgende zomer vindt hij bezwaarlijk; dus we zoeken een vrijwilliger, die tot en met mei 2016 voor wedstrijdlijder šŸ™‚ wil spelen. Dus de wekelijkse indeling maken, de scores bijhouden en als hoogtepunt de jaarprijzen uit te delen bij het kerstgolf. Wie o wie stelt zich beschikbaar. Natuurlijk tijdens vakantie worden je werkzaamheden overgenomen door 1 van de bestuursleden. Wie o wie?

Kerstgolf staat gepland voor 19 december. Kerstmaal vindt traditiegetrouw ’s avonds na afloop plaats, maar dit jaar moeten 2 bestuursleden precies die avond een handbalwedstrijd om 20.30 uur spelen in Julianadorp of all places; dus wellicht is het een idee om het kersteten een dag te vervroegen; dus eerst eten en de dag erna spelen; of een kerstlunch vooraf of een kerst soupĆ© bij Guus in Avenhorn:-). Of wie weet zijn er nog betere suggesties.

 

2 Antwoorden op “zondag 11 oktober ALV 12.30 uur”

Geef een reactie