vandaag 21 mei, exact 10 jaar US Golf

Vandaag een feestdag voor US Golf. Geestelijk leider van de club is Guus. Hij bedacht eind vorige eeuw, dat we een golfvereniging moesten oprichten, nu de handbalcarriere zich in een neerwaartse spiraal bevond. Aangezien ik de contacten had en de meeste vrije tijd, moest ik maar een golfbaan en een pro gaan zoeken. Een rondje langs de golfbanen bracht mij uit eindelijk bij Bart Blom, die toen werkzaam was (en nu ook weer)  op de Hoge Dijk. In november 2001 begon de 1e groep een GVB cursus bij Bart. Dat waren niet alleen handballers, want o.a. ook Mary-Ann was daarbij, een volleybalster bij US. Al snel volgde een 2e groep. Pas op zondag 21 mei 2002 werd de club officieel opgericht.

Eén antwoord op “ vandaag 21 mei, exact 10 jaar US Golf ”

  1. Volleybalster??/ Ik dacht het niet, Tom. Je verwart mij met Ilja, die wel bij US volleybalde. Ilja en ik werkten in hetzelfde kantoor en kwamen zo op het idee eens iets anders te gaan doen… vandaar.

Geef een reactie